ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΑΞΟΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΕΡΓΑ

ΙΙ. ΑΞΟΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΕΡΓΑ 1. Θα δημιουργηθούν σχολές Ελληνικής Παιδείας βασισμένες στα υψηλότερα πρότυπα της συμμετοχικής διδασκαλίας των Αρχαίων Ελλήνων από την νηπιακή ηλικία μέχρι το τελικό στάδιο σπουδών. Θα παρέχονται μετεκπαιδεύσεις σε όλες τις ειδικές τεχνολογίες και τεχνικές που θα προκύψουν στην πορεία. Θα μελετηθεί, σχεδιαστεί, διοργανωθεί και θεσμοθετηθεί η καταλληλότερη μέθοδος για την διδαχή της νεοελληνικής καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας με σκοπό να διαδοθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου. Επίσης η διδασκαλία της αρχαίας γλώσσας και φιλοσοφίας θα στοχεύει στην προσφορά και καθιέρωση της γνώσης και διανόησης σε σπουδαστές Έλληνες και Φιλέλληνες με απώτερο στόχο να επανέλθει, οργανωθεί και προασπιστεί η Ορθοδοξία της μοναδικής νοηματικής γλώσσας παγκοσμίως και η αληθινή Ελληνική Ιστορία. Για το σκοπό αυτό θα συμπεριλαμβάνονται επιτροπές Ελλήνων και Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα χώρας και θα ενημερώνουν και διδάσκουν σχετικά με τις αρχές ελληνικής σοφίας και πολιτισμού σε όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα τα οποία θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται την «Διαφώτιση και την Πηγή της Διαφώτισης» που ονομάζεται “Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός” οδεύοντας προς το μέλλον της ειρήνης και συνεργασίας των λαών της Γης. 2. Θα οργανωθούν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών και ακόμα όπου είναι δυνατόν θα χορηγηθεί «επίδομα εκπαίδευσης» για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά, για να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα. Θα οργανωθούν κατάλληλες συνεδρίες και προγράμματα για «επανεκπαίδευση και επανακατάρτιση» έτσι ώστε, ο κάθε Έλληνας να μαθαίνει νέα επαγγέλματα, νέες προοπτικές, δεξιοτεχνίες, τέχνες, με απώτερο σκοπό να συμμετέχουν στην πολιτεία ως δημιουργικοί και παραγωγικοί πολίτες. 3. Θα χρηματοδοτηθούν προγράμματα καινοτομίας και θα εγκατασταθούν τα απαραίτητα δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά σχολεία/ιδρύματα στην Ελλάδα Σελίδα 4 από 12 και όπου υπάρχει Ελληνισμός γενικότερα, ώστε να διευκολυνθούν και χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογία και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, με στόχο τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος. Μέσω αυτών των προγραμμάτων θα προσελκύονται μαθητές/φοιτητές και οι ειδικοί καθηγητές που θα διδάσκουν στα ιδρύματα της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν στην αιωνιότητα.
 . Θα κατασκευαστούν νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, θα δημιουργηθούν τα σωστά εργαλεία και θα παρέχεται υποστήριξη σε όλους τους νέους αθλητές μέσω οργανωμένων διατροφικών και αθλητικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σπουδών ούτως ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα δια μέσου τοπικών, περιφερικών, εθνικών και διεθνών συναντήσεων και αθλητικών διαγωνισμών/ αγώνων.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΩΝ



  1. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΦΕΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ. (ΕΓΓΡΑΦΟ Α)
  2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. (ΕΓΓΡΑΦΟ Β)
  3. ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ-ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. (ΕΓΓΡΑΦΟ Γ)
  4. ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. (ΕΓΓΡΑΦΟ Δ)
  5. ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ – EXCEL. (ΕΓΓΡΑΦΟ Ε)
  6. ΦΕΚ-ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 87 / 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010, ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡ. 3852/2010, ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. (ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤ)


ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. (ΕΓΓΡΑΦΟ Γ)
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook
ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

karaventzas@gmail.com 6932302815

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ