ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ



Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι.




Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ????

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ????
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ!!
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ,ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝ-ΕΝ-ΝΟΗΣΗ ,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ !!!


ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ 18 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΩΡΗΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΑΣ

12 ΑΞΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ