ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΧΡΥΣΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | 

ΧΡΥΣΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Προσκεκλημένος της εκπομπής : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ | Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (1/9/2022) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Επιμέλεια ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΒΕΝΤΖΑΣ Πρωταθλητής Πάλης - Υπ.Βουλευτής Ν.Λάρισας Παρουσίαση - Σκηνοθεσία ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ---------------------------- ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ : https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB...





Ο Γιάννης Χρήστου (γεννήθηκε στην Καστοριά, στις 23 Ιουνίου 1983) είναι Έλληνας αθλητής της κωπηλασίας.] Τα πρώτα του βήματα στον αγώνισμα της κωπηλασίας τα ξεκίνησε στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς.[2][3] Το 2008 αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ύψος 1,90 και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.
 Έχει συμμετάσχει σε πολλές ευρωπαϊκές και διεθνείς κωπηλατικές διοργανώσεις και έχει διακριθεί σε πολλές κατηγορίες σκαφών. Έχει κατακτήσει συνολικά πέντε  χρυσά μετάλλια και τρία  αργυρά μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, καθώς και αργυρά σε Μεσογειακούς και Παγκόσμιους Αγώνες του κωπηλατικού στίβου. Υπήρξε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, στους οποίους κατέκτησε την 4η θέση στην τελική κατάταξη, χρήζοντας τον Ολυμπιονίκη, όπως αναφέρονται στον ελληνικό αθλητισμό αυτοί που καταβάλουν τις 8 πρώτες θέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπως αυτήν στην τελευταία του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Ρίο.



Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ  ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ.
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ????
ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΡΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ...
ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ !!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ . ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

https://www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi



https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/





ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!



 ΠΗΓΗ


................................................................................................................................

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK - TWITTER -  INSTAGRAM - LINKEDIN


ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 3 - ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5, ΛΑΡΙΣΑ, ΤΗΛ. 2411117889
https://esylarisaion3.blogspot.com/
karaventzas@gmail.com
ΤΗΛ :6932302815

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ