ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ



Το κλουβί έχει ασφάλεια και σιγουριά.

Η δύναμή σου ο πλούτος σου η ισχύ σου είναι τα κλουβιά σου. Σήμερα είναι πολύ δύσκολο να βρεις άνθρωπο που να μην θέλει να πετάξει σαν  πουλί  στον ουρανό και να φτάσει στα αστέρια αν και ξέρει πόσο βαθιά είναι ριζωμένος με την γη. Όμως όλοι οι άνθρωποι μέσα στην αποστασία τους βιώνουν σε ένα περιβάλλον αιχμαλωσίας και εικονικής πραγματικότητας και έχουν δεχτεί την σκλαβιά τους και την δουλικότητά τους ως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .Από την μία είναι προσκολλημένος πάνω στη φυλακή του από την άλλη όμως λαχταράει βαθιά μέσα του την Ελευθερία .

Επειδή η γη είναι η τροφή μας και δεν μπορούμε να ξεριζωθούμε ούτε να σταματάμε να ονειρευόμαστε χρειαζόμαστε ένα καινούριο όραμα ,καινούριες ιδέες διαστάσεις και δράσεις που θα είναι αναπόφευκτο να μην εναντιωθούν σε κάθε τι σάπιο παλιό και μουχλιασμένο.

Έλληνα και Ελληνίδα αυτό που σε πονάει πραγματικά δεν είναι μόνο η αλήθεια αλλά το ίδιο σου το ψέμα πάνω στο οποίο έχεις  προσκολληθεί.

Αυτό που πραγματικά που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις ,να επιλέξεις ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα .

Να είσαι δηλαδή θαρραλέος για να επιλέξεις την αλήθεια επειδή αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να ζήσεις , ο μοναδικός τρόπος για να υπάρχεις .

Είναι τραγικό Έλληνα άνθρωπε να είσαι σε μία μόνιμη και αποστατική  διαίρεση αποκομμένος από το αληθινό  δημιουργικό  σύνολο ,αυτομάτως αφαιρείται εντελώς η Ελευθερία  και την παραδίδεις  στα καθεστωτικά συστήματα της κομματοκρατίας  μαζί με τα δίκαια και δικαιωματά σου  και μετά βγαίνεις και μιλάς για ελευθερία όπως και όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη  Δήμητρα  Άρτεμη .

Κόμματα ψευτοκυβερνήσεις θρησκείες ομάδες Οργανισμοί  μιλούν και διδάσκουν την Ελευθερία κατά το δοκούν πολεμούν και μάχονται δήθεν για την Ελευθερία χωρίς πραγματικά να την έχουν ορίσει ποτέ με την πραγματική της έννοια χωρίς σχεδόν κανένας να την έχει αναλύσει ώστε να εμφανιστεί η ολότητα της αποδεικτικής διεργασίας της ιερής μας ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ .


Οι θεσμοί που ασχολούνται με τον έλεγχο του ανθρώπου δεν θέλουν να χάσουν τα συμφέροντά τους γιατί έχουν κάνει τις επενδύσεις τους και δεν θα σε αφήσουν ελεύθερο να ωριμάσεις γιατί αν γίνεις άτομο με εγρήγορση με επίγνωση και συνειδητότητα τότε θα καταλάβεις ότι δεν τους έχεις ανάγκη αυτούς τους δυνάστες που τους επιτρέπεις να σε ελέγχουν επί αιώνες και να απολαμβάνουν τον πλούτο σου και την ισχύ σου. 

Σήμερα η ανθρωπότητα έχει χάσει την φυσική της  συμπεριφορά και για να κερδίσει πάλι την φυσική του θέση χρειάζεται ένα σύστημα αξιών και αρχών κανόνες και νόμους ώστε να γίνει και να λειτουργεί πραγματικά σαν άνθρωπος και να πάρει πίσω τα δίκαια και τα δικά του .

Γνωρίζεται ότι έκανε την εμφάνισή του ένας τεράστιος Ελληνικός μηχανισμός από το 2015 για να βάλει τάξη στο χάος ;;;;

Πέρα τα τεράστια οικονομικά εργαλεία και την τεράστια ιδρυτική διακήρυξη αυτός ο μηχανισμός μήπως ήρθε την κατάλληλη στιγμή και την ώρα που έπρεπε γιατί ήξερε τι άσχημα πράγματα ετοιμάζανε για μας τους Έλληνες και την χώρα μας ;;;

Mήπως δεν τα ζούμε βρε αδέρφια ;;;

Δεν θα ήταν δίκαιο να επαναπροσδιορίσουμε την θέση μας και να δούμε με γνώμονα πάντα την αλήθεια αν αυτός ο μηχανισμός μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ;;;

Yπάρχουν οι προϋποθέσεις τα εχέγγυα  και ο τρόπος για το πως θα λειτουργήσουμε ως κοινωνία   ;;;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ αγαπητοί συνέλληνες και συνελληνίδες !!

Όλα είναι έτοιμα με τεράστιες αποδείξεις και στοιχεία στα παρακάτω λίνκ .

Όμως το πιο σημαντικό σήμερα είναι το πως θα βγαίνουν οι νόμοι .

Και εδώ καινοτομεί ο φορέας του ΕΘΝΟΥΣ των Ελλήνων με την κατάθεση του αξιακού πλαισίου και συστήματος των 33 Πρωτοκόλλων συν 2 νόμων .

Ένα αξιακό σύστημα 12 ΑΞΙΩΝ  18 ΑΡΧΩΝ και 3 ΝΟΜΩΝ .


                            https://www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi  

 

ΜΙΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΑΣ...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ; 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ; 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ; 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΤΗΛ:2168009810



ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΦΕΡΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:   http://www.artemis-sorras.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:   http://600dis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ:   http://dimoi.oramaellas.gr
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:   http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ:   http://txs.oramaellas.gr
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ:   https://www.aitherikigrafi.gr/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ