ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΝΌΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

            

 ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ…

 Σήμερα, οι Νόμοι είναι πώς η μία ομάδα να βιάσει την άλλη, ποιος θα πληρώνει τον λιγότερο φόρο, πώς θα περάσουν τα δικά μας πράγματα και τι θα γίνει… δεν υπάρχει τίποτα ενάρετο δίπλα μας. Το ένα «ενάρετο» δόγμα πολεμάει το άλλο και τελικά ποιος έχει ΑΡΕΤΗ; Πού είναι τελικά η ΑΡΕΤΗ; Στα δόγματα μας; Στο σύνταγμα μας; Στις κοινωνικές μας ομάδες; Πού είναι;

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι πρωτίστως βουληματική πορεία. Θέλεις την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σου;; Καταρχήν η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Οι σκλάβοι έχουν δικαιώματα. Σήμερα, όλος ο πλανήτης μιλάει για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Από πηγάζουν τα δικαιώματα σου; Τα δικαιώματα πηγάζουν από τους σκλάβους του παρελθόντος. Σήμερα, στην ελεύθερη ανθρωπότητα, όπως θέλουν να λένε, γιατί μιλάνε για δικαιώματα;

ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ. Έχει δικούς τους Νόμους, αυτούς που τους έχει βγάλει και που πηγάζουν από την ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Αν έχεις ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάνε για δικαιώματα! Ποιος μου τα έχει; Εδώ είναι ένα μεγάλο θέμα για την Πολιτεία.

Ο άνθρωπος δεν έχει δικαιώματα, έχει ΝΟΜΟΥΣ! Οι Νόμοι που θα παραχθούν θα είναι των ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Θα είναι κομμάτι της Ψυχής τους κι όταν θα μιλάς για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ Της ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ! Θα πεθάνεις για αυτό, γιατί είναι ένα κομμάτι της Ψυχής σου κι όχι απλά ένας νόμος κάποιου συντάγματος.

Έτσι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι η αναζήτηση και η εφαρμογή από μέρους των ΑΡΧΩΝ. Δηλαδή, υπάρχουν ΑΡΧΕΣ, γιατί ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! Άρα, θα ορίσουμε και τις ΑΡΧΕΣ μας και πρέπει να κλειδώσουμε μέσα στις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, όταν μιλάμε για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αλλιώς, δεν έχουμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αφού όμως είσαι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΝ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι η βουληματική σου πορεία, γιατί εσύ έχεις στήσει την ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Αλλιώς, για ποια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μιλάμε; Όπως και το ποτάμι είναι κομμάτι της γης, όπως το φυτό, όπως και το ζώο, όπως η φύση και ο αέρας που αναπνέεις. Αφού όλα έχουν νομοτελειακούς νόμους, 

      https://drive.google.com/file/d/1qW5v3tkwFBpuESSSuld_gb5s9efdfJWU/view

ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ;

Έχει τεράστια σημασία Έλληνα πολίτη να κατανοήσεις τις ελλάνιες αξίες της κτήσης σου αλλά και τις τεράστιες δυνάμεις που σου μεταβιβάστηκαν αρχίζοντας από την Λογική και να φτάσεις στην αυτογνωσία σου δηλαδή στο γνώθι σ'εαυτών για να δημιουργήσεις ΕΣΥ με αυτές στη δική σου δημιουργία.


         https://drive.google.com/file/d/1x9MEhWJBXxLbnSa5AvEULPj4R8C2xsEa/view

Αν δεν τις κατανοήσεις ,εάν δεν τις κατακτήσεις και τις αποτυπώσεις στο μυαλό σου θα είσαι ευάλωτος και μόνιμο θύμα κάθε αποστάτη αδύναμος χωρίς τις αξίες και τις δυνάμεις σου, θα σε σκλαβώσει και θα χρησιμοποιήσει τις δικές σου δυνάμεις για δικό του όφελος και τον δικό σου αφανισμό !!

Έλληνα Πολίτη αν δεν αντιληφθείς και δεν κατανοήσεις τις 12 Αξίες που είναι όλες κυρίαρχες και μοναδικές δεν θα μπορέσεις ποτέ να κατανοήσεις την αυτογνωσία σου .

Μέσα από όλες τις αξίες θα βρείς την Αυτογνωσία σου ,όπου μέσα στην τεράστια Αυτογνωσία είναι όλα τα αληθινά στοιχεία και οι κωδικοί του ποιος είσαι ποιά είναι η αληθινή δημιουργία σου, πως και με ποιες δυνάμεις μπορείς να δημιουργήσεις.

Και αφού κατανοήσεις όλες τις αξίες και την τελευταία τότε επιστρέφεις στην αρχή και αρχίζεις να δημιουργείς μαζί με όλους τους συνανθρώπους συνέλληνές σου και με τις ίδιες αυτές τις 12 ΑΞΙΕΣ, δημιουργείς την πολιτεία σου με αυτές τις 12 Ελάννιες ΑΞΙΕΣ ,βγάζεις νόμους για όλους τους πολίτες της αληθινής δημοκρατίας και με το Ελλάνιο αξιακό σύστημα της δημιουργίας τους και ως δημιουργήματα με τα δημιουργήματα δημιουργούν τις ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ και τις ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ όπου δημιουργούνται οι πολίτες που με τις Ελλάνιες αξίες και όλο το Ελλάνιο αξιακό ,βγάζουν νόμους και παράγουν πολιτισμό ,ενωμένα στους ίδιους νομοτελειακούς νόμους νόμους των 12  Ελλάνιων αξιών που δημιούργησαν την δημοκρατία τους . 


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 
 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ


 Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ