ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Η οδός για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής δημοκρατίας

 


Η κομματοκρατία και το πολιτικό κατεστημένο γενικά πέραν ότι διέλυσε κάθε θεσμό συλλογικότητας, διαίρεσαι και διαιρεί τους Έλληνες  και το μόνο που τους ενδιαφέρει και μπορούν να μιλάνε είναι για το χρέος προς τις Αγορές και τους Τραπεζίτες .

Ένα χρέος ανύπαρκτο ,τεχνικά δομημένο για την λεηλασία όχι μόνο των περιουσιών μας αλλά και των ψυχών μας .

Επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας λαμβάνονται επ΄' ονοματί μας και ως πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επικαλεστήκαμε τα συνταγματικά μας δικαιώματα και αποκηρύξαμε όλα τα πολιτικά κόμματα γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς , τα συμφεροντά μας και τα δικαιωματά μας προσχορώντας στον μοναδικό πολιτικό Φορέα του Έθνους << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>  με τους διακριτικούς τίτλους :   << Ε.ΣΥ.>>,              << ΕΛ.ΛΕΥΣΙΣ >> και << ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ >> ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας της μόνης Δημοκρατίας  στην βάση και στις αρχές που απορρέουν από την γραμματεία ως θεώρημα και ως πρακτική εφαρμογή.

Στα πλαίσια λοιπόν της Ελληνικής Δημοκρατίας που δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερή ούτε κέντρο η πηγή εξουσίας θα είναι το << κρατείν του Δήμου >>όπου οι Δημότες είναι πραγματικοί πολίτες με πλήρη συμμετοχή και << κρίσεως και αρχής >>.

Η Ελληνική Δημοκρατία στην Ελλήνων Πολιτεία ως παγκόσμια καινοτομία θα προάγει το Ελληνικό αξιακό σύστημα που για πρώτη φορά έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο μαζί με την τεράστια ιδρυτική διακήρυξη και τις Προγραμματικές δηλώσεις για το πως θα λειτουργήσει η κοινωνία μας την επόμενη μέρα με διακυβέρνηση Ελλήνων.

Μόνο με αυτό το αξιακό πλαίσιο ο άνθρωπος θα μπορέσει να πάρει την θέση που του ανήκει και ο άνθρωπος γίνεται Πολίτης ζώντας σε Πόλη ,παράγοντας Πολιτισμό με πλήρη ασφάλεια στην ολότητα με αρμονία και συνοχή.Αυτή η πολιτική δράση του ανθρώπου διέπεται από τις ΕΛΛΑΝΙΕΣ αξίες που για πρώτη φορά έχουν οριστεί σαν ιδιότητες που όσο οι άνθρωποι τις αναδεικνύουν τόσο θα τον τοποθετούν στη μεσότητα.

Και επειδή οι ΑΞΙΕΣ δημιουργούν τις αρχές ως σημεία αναφοράς για την δημιουργία συγκεκριμένου λειτουργικού κοινωνικού πλαισίου η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει ορίσει και τις 18 ΑΡΧΕΣ που πηγάζουν από τις αξίες και το ΈΘΟΣ  της κοινωνίας, δημιούργησε ένα τέλειο αξιακό πλαίσιο 33 πρωτοκόλλων 12 ΑΞΙΩΝ 18 αρχών και 3 Πολιτειακών νόμων οι οποίο θα λειτουργούν συγχρόνως ώστε να αποτελούν βασική αξίωση κάθε ενέργειας ή πράξης ή έκφρασης.

                      


       https://drive.google.com/file/d/1qW5v3tkwFBpuESSSuld_gb5s9efdfJWU/view
                                                                                                   

Η οδός για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής δημοκρατίας 
είναι μόνο ο πολιτικός Φορέας του ΈΘΝΟΥΣ με την επωνυμία 
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να ενταχθούν στην πολιτική οντότητα του Δήμου τους με την ονομασία << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> , << Ε.ΣΥ. >> να διεκδικήσουμε ότι πραγματικά μας ανήκει ,την επαναφορά όλων των κληρονομικών δικαιωμάτων δικαίων και περιουσίας του ΈΘΝΟΥΣ μας σε όλες τις μορφές τους ,πνευματικές επιστημονικές, τεχνολογικές , κυβερνητικές ,υλικές κτλ...

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγνωρίζει ως μόνο και πραγματικό χρέος αυτό που έχουμε ως Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε τις ζωές μας και το μέλλον στα χέρια μας ,χρέος που έχουμε όχι μόνο στον εαυτόν μας αλλά και προς ολόκληρο το γένος και κυρίως τις μελλοντικές γενεές.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι μνηστήρες παραμένουν στην Ιθάκη μας, τρώνε,πίνουνε, σπαταλάνε το δημόσιο χρήμα για δικά τους οφέλη και ξεπουλάνε κάθε τι που έχει σχέση με την δημόσια περιουσία και την Ελληνικότητα.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ          ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ        ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ        ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ  ΤΗΣ                                                                      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.                 


Ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων 


Περιμένει όλους μας να πάρουμε την θέση μας για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας προς τη ανέλιξη μας και πάλι

Για να μεταλαμπαδεύσουμε ξανά την γνώση την τεχνολογία  τέχνη του λόγου , τέχνη του νου  και να οδηγηθούμε όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη ξανά στο φως


Η ένωση των Ελλήνων μετά από πολλά χρόνια είναι γεγονός


Η Συνέλευση των Ελλήνων ξεκίνησε

 ΚΑΡΑΒΕΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν/ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ