ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Δικαιοσύνη , ασφάλεια και αξιοκρατία. Υπαρχουν σημερα?




 Σε μία ελεύθερη κοινωνία θα πρέπει να διασφαλίζεται η δικαιοσύνη η ασφάλεια και η αξιοκρατία.. Οι νόμοι και το δίκαιο είναι αυτοί που διασφαλίζουν τον πολίτη για να έχει διαχρονική και ανελικτική πορεία και να παράγει πολτισμό. Σήμερα βλέπουμε σε όλο τον πλανήτη να μην υπάρχει κανένας άνθρωπος νομοθέτης που να νομοθετεί νόμους για την διαχείριση του Δικαίου ,του ίδιου του ανθρώπου ,της φυσιολογίας και του περιβάλλοντός του με αποτέλεσμα να δυναστεύουν τους ανθρώπους και το δημιουργικό τους περιβάλλον ,τους αιχμαλοτίζουν στα δίχτυα της αποστατικής κατάπτωσης και λήθης..

Είναι γεγονός ότι η κοινωνία έχασε τον προσανατολισμό της και οι άνθρωποι την αυτογνωσία τους..Αυτό γιατί τους ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ...Αν θέλουμε να βιώσουμε δίκαια την ζωή μας και την ανελιξή μας στην κοινωνία θα πρέπει να δομήσουμε ένα απόλυτο κοινωνικό πλαίσιο αξιών και αρχών στα πλαίσια της πραγματικής δημοκρατίας με δημόσια διοίκηση και όχι κομματική για να συσταθεί η πραγματική Πολιτεία των Πολιτών με αρμονία και συνοχή.Το πρόβλημα στις κοινωνίες πάντα ήταν το αξιακό...αλλά και ποιος βγάζει τους νόμους..
Είναι υποχρέωση όλων των πολιτών η ενεργή συμμετοχή στα κοινά για την διασφάλιση της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας των πολιτών και ελέγχου της εξουσίας. Αν θέλουμε να μιλάμε για κοινωνική και πολιτική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ χρειάζεται πειθαρχεία στο ΕΚΛΕΓΕΙΝ - ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ -ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ.
Η καινοτομία εδώ της Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ότι για πρώτη φορά παγκομίως έχει ορίσει και καταθέσει στον Άρειο Πάγο το απόλυτο αξιακό κοινωνικό πλαίσιο με το οποίο θα λειτουργήσει η κοινωνία την επόμενη μέρα με διακυβέρνηση Ελλήνων .
Στον αγώνα αυτό όλοι οι Έλληνες πρέπει να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν τα 33 πρωτόκολλα 12 αξιών 18 αρχών και 3 πολιτειακών νόμων ώστε να μην παραχθεί ξανά και ποτέ άδικο και αναξιοκρατία..
Το άδικο και η αναξιοκρατία παράγει φθόνο και χάος..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ;;;
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΡΑ .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ