ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"

 


ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"

Με φασιστικό τρόπο έρχεται να επιβληθεί η λεγόμενη "Πράσινη Ανάπτυξη" στη χώρα μας, με όλα τα συνεπακόλουθα που ευαγγελίζονται οι παγκόσμιοι οδηγοί ως τρόπους, για την αντιμετώπιση της ανθρωπογενούς παραγωγής διοξειδίου του φυτού.


Έτσι ο πρωταρχικός στόχος της παγκόσμιας ατζέντας, και του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, είναι η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, μέσω της καθιέρωσης του ΑΠΕ  (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) , που από ιδιωτικές εταιρείες  χαρακτηρίζονται πλέον με νόμο, ως εταιρείες   "δημόσιας ωφέλειας" , φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να  εκχωρείται σε αυτές τις κρατικές αρχές  . διενεργούν την αναγκαστική απαλλοτρίωση γης , με τον ίδιο τρόπο που δίδεται η εξουσία στα ξένα FUNDS να αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων !

  

Έτσι, ακόμη κι αν δεν έχει καταφέρει η κυβέρνηση και οι ακόλουθοι του Κλάους Σβαμπ, να πείσουν το σύνολο των επιστημόνων  και την κοινή γνώμη  για το δόγμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, έρχονται να επιβάλλουν με νόμο, το μέτρο της αναγκαστικής. απαλλοτρίωσης αγροκτημάτων για την επέκταση των φωτοβολταϊκών και των αιολικών πάρκων καθώς και των σταθμών αποθήκευσης ενέργειας, σε ολοένα μεγαλύτερο μέρος καλλιεργειών. 


Σύμφωνα με το άρθρο 163 του υπό συζήτηση ενεργειακού νομοσχεδίου που κατατέθηκε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, που τροποποιεί τον νόμο 4951/2022, 

ορίζεται ότι ο κάτοχος φωτοβολταϊκού πάρκου  μπορεί να προβεί σε αναγκαστική απαλλοτρίωση των γειτονικών αγροτεμαχίων, εώς και 20% του γηπέδου εγκατάστασης, εφόσον έχει εξαντληθεί κάθε άλλο μέσο απόκτησης της νόμιμης χρήσης αυτού, καθώς η επένδυση χαρακτηρίζεται ως δημόσια ωφέλεια που εξυπηρετεί, εκτός των άλλων, τη δημόσια ασφάλεια και υγεία.




Το ερώτημα που προκύπτει είναι :


 Πώς θα αντιμετωπίσει η Ελλάς μια ενδεχόμενη επισιτιστική κρίση, όταν  μεγάλο μέρος της καλλιεργητικής  γης θα μετατραπεί σε αιολικά και σε φωτοβολταϊκά πάρκα καθώς και σε χώρους αποθήκευσης ενέργειας ;


Πώς θα αντιμετωπιστεί η μείωση της παραγωγής των γεωργικών προϊόντων και των κτηνοτροφικών προϊοντων ;


Τι θα απογίνουν οι αγρότες όταν θα στερηθούν τα χωράφια που καλλιεργούν για να επιβιώσουν και  οι κτηνοτρόφοι  τους αγρούς όπου εκτρέφονται μέχρι σήμερα τα κοπάδια τους ;


Μήπως σκοπεύουν να γενικεύσουν την κατανάλωση εισαγόμενων υβριδικών φυτών και σπόρων και την κατανάλωση εντόμων και συνθετικού κρέατου, όπως ήδη σχεδιάζεται και προωθείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ;


Το θέμα της αρπαγής των ιδιόκτητων εκτάσεων μέσω της αναγκαστικής εκτέλεσης του μέτρου είναι βέβαια ένα θέμα, που οι αρμόδιοι του υπουργείου Περιβάλλοντος θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες, 

δηλαδή πως το θεώρημα περί ελευθερίας και δημοκρατίας πάει περίπατο στον βωμό της επιβολής των σκοτεινών απόκοσμων σχεδίων της ελίτ του Σιωνισμού και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σε βάρος πάντοτε της ίδιας της επιβίωσης των ανθρώπων.


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


Για να ζήσουμε σύμφωνα με την ανθρώπινη φυσιολογία μας. 


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.
 Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθορίζει τη χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγόντων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .
 Θα επανακτηθεί και θα συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.
 Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.
. Η Πολιτεία θα πρέπει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές που διαγράφονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα που γίνεται μόνο με καθαρό νερό. . απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,
 Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με τη λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών ειδικών για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.
 Η λίπανση θα γίνει μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.
 Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.
. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγών και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.
 Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.
 Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.
 Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.
 Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.
 Η ανάπτυξή τους γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.
 Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.
 Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.
 Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επιβολή των ανωτέρω με τη δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ 

 ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ  

                            ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.                


Ο   Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων 


Περιμένει όλοι μας να πάρουμε τη θέση μας για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας 

προς την ανέλιξη μας και πάλι

Για να μεταλαμπαδεύσουμε ξανά την γνώση της τεχνολογίας  του λόγου ,   

τέχνη του νου   και να οδηγηθούμε όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη ξανά στο φως  



 Η ένωση των Ελλήνων μετά από πολλά χρόνια είναι γεγονός

ΚΑΡΑΒΕΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
– ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
karaventzas@gmail.com  
 τηλ.  6932302815

https://athlw.blogspot.com/

https://nikos-karaventzas.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ