ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

  


Η  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο κι έχει υπονομευτεί, έχει αλλοιωθεί, είναι σε ένα εικονικό σκηνικό για το τι εστί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και το πώς τελικά είναι τώρα. Άρα, ποια είναι η αίσθηση του ΔΙΚΑΙΟΥ που νιώσαμε σαν άνθρωποι;

Αν το δούμε λίγο πιο σφαιρικά, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι η απόδοση του ΔΙΚΑΙΟΥ βάσει μιας ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.  Όταν μιλάμε για νομοθεσία σε μια Πολιτεία που έχει τις ΑΞΙΕΣ αυτές, σημαίνεί ότι η Νομοθεσία πρέπει να έχει ΛΟΓΙΚΗ, να προάγει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των ανθρώπων, να έχει την ΑΡΕΤΗ. Αυτή η νομοθεσία είναι αυτή που ονομάζουμε ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, μιλάμε για τους τέλειους Νόμους.

Πότε νιώσαμε ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Σε ποια εποχή ένιωσε αυτός ο πλανήτης την Διανεμητική Δικαιοσύνη; Άρα, αν δεν μας δώσουν Διανεμητική Δικαιοσύνη, πώς θα την αποδώσουμε; Μήπως έχουμε Διορθωτική; Μπορεί να διορθώσει κάτι; Τελικά, μήπως μιλάμε για Τιμωρό Δικαιοσύνη; Δηλαδή, υπάρχει κάποιος τιμωρός, θεοκρατικός; Δηλαδή, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δουλεύει ως θεοκρατικός παράγοντας; Ποια Δικαιοσύνη τελικά μας έδωσε; Διορθωτική; Δεν έχει διορθώσει τίποτα! Διανεμητική; Μα, δεν απέδοσε τίποτα, απλά έκανα χειρότερα τα πράγματα! Έχουμε πιο πολλούς φυλακισμένους, έχουμε πιο πολλές απάτες, έχουμε σε εξέλιξη κλεψιές, απάτες, υπονομεύσεις, και είναι όλοι απέναντι στην ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Αλλά έχουμε και μια νομιμοποίηση των κακώς κειμένων. «Νομιμοποιούμε» την κλεψιά του τόπου μας, την κλεψιά του κράτους, του πνεύματος, των ανθρώπων, των ψυχών…όλα αυτά είναι νομιμοποιημένα

 https://www.aitherikigrafi.gr/arxes

Σήμερα ζούμε σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν υπάρχουν τέτοιοι τέλειοι Νόμοι. Αντιθέτως, οι Νόμοι σήμερα βάζουν τους ανθρώπους σε μια κατάσταση όχι προαγωγής των ΑΞΙΩΝ τους, αλλά να υπάρχει ο,τιδήποτε ως υπακοή από τον φόβο της τιμωρίας. Δεν είναι να παραχθεί η συνειδητότητα του ανθρώπου, αλλά να αποφύγει τις συνέπειες που θα έχει, οπότε υπάρχει μια απόδοση δικαίου βάσει φόβου. Είναι μια τελείως έξω από τον άνθρωπο απόδοση δικαιοσύνης.

Αυτό που βλέπουμε σήμερα διάχυτο σε όλη την ανθρωπότητα είναι η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΟΜΩΝ οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το Δίκαιο, είναι μόνο για να περάσουν συμφέροντα, είναι μόνο για να βάζουν τον άνθρωπο σε διαδικασίες ώστε να χάσει την θέση την οποία έχει, οπότε, ο άνθρωπος αναγκαστικά, υπόκειται σε αυτούς τους Νόμους και κρατείται μέσα σε αυτό το πλαίσιο πάντα με τον φόβο, χωρίς ΑΡΕΤΗ, χωρίς ΛΟΓΙΚΗ και χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Για να περάσουν αυτούς τους νόμους και να κρατήσουν τους ανθρώπους, τους αφαιρούν όλες τις άλλες ΑΞΙΕΣ που είναι η πραγματική θέση του Ανθρώπου.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σήμερα είναι τρόπος διαχείρισης των κομμάτων. Αν θέλεις μέσα από την Δικαιοσύνη προάγεις συμφέροντα μιας κάστας ανθρώπων, μπορείς να το κάνεις, αν θέλεις να κυνηγήσεις κάποιον, το κάνεις για να περάσεις τις δικές σου γραμμές, άρα αυτή η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν είναι δική μας.

 Είναι καθαρά πολιτική δικαιοσύνη, άρα αυτό σημαίνει κομματική, δογματική, των συμφερόντων κι αυτό έχει γίνει. 

Κανονικά, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αποδίδεται σε πολίτες, γιατί την έχουν προάγει οι Πολίτες. Σήμερα, δεν υπάρχουν πολίτες, γιατί αυτός ο όρος έχει εξαφανιστεί. Σήμερα, υπάρχουν υπήκοοι ….σήμερα οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται ως «προσωπικό». Δηλαδή, το κράτος δεν έχει πολίτες, δεν έχει υπηκόους, έχει προσωπικό, όπως ακριβώς μια εταιρεία.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΊΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ η οποία λειτουργεί, είτε διανεμητικά, είτε διορθωτικά. Αυτός που πρέπει να σκέπτεται είναι ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ. Οφείλει να νομοθετήσει και πρέπει να σκεφτεί να βρίσκεται ο Νόμος μέσα στο πλαίσιο των ΑΞΙΩΝ σου, μέσα στο ΑΞΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ. Από την στιγμή που υπάρχει ο Νόμος και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ απλώς εφαρμόζει τον ΝΟΜΟ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι μηχανισμός και ανήκει σε εμένα και προστατεύει το σύνολο της κοινωνίας. Αν κάποιος λοιπόν κάνει κάτι, το έκανε στο σύνολο της πολιτείας. Αν κάποιος κλέψει έναν άλλον, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Έκλεψε την ίδια την πολιτεία. Αν η Πολιτεία δεν σκεφτεί έτσι και δεν δικάσει ως ότι «έκλεψες την Πολιτεία», ή  «χτύπησες την Πολιτεία», δεν μπορούμε να έχουμε Πολιτεία. 

Άρα, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν πρέπει να σκέπτεται και δεν πρέπει να έχει κανένα ελαφρυντικό.

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

 Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε  ότι έχουμε Αξιακό  Σύστημα κι αύριο θα έρθει κάποιος να προτείνει κάποιο Νόμο που να μην έχει αυτές τις 12 ΑΞΙΕΣ, τις 18 ΑΡΧΕΣ και τους 3 ΝΟΜΟΥΣ. Μετά έχεις την Ελευθερία να προτείνεις όποιο ΝΟΜΟ θέλεις!


                                                      https://www.aitherikigrafi.gr/axies

Έτσι όπως είναι στημένες οι ΑΞΙΕΣ μας, η Πολιτεία σου δεν μπορεί να παράξει κανένα κακό, δηλαδή, δεν μπορεί να περάσει κανένας ΝΟΜΟΣ που θα κάνει κακό στην Πολιτεία. Οποιοσδήποτε είναι απέναντι και προτείνει έναν Νόμο, είτε από ανθρώπους μασόνους, των στοών ή των ταγμάτων, δεν θα μπορέσει ποτέ να ψηφιστεί αυτός ο Νόμος και να περάσει στην Πολιτεία σου, αν δεν είναι κάτω από αυτό το ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Είναι τόσος ο Ελλάνιος Πολιτισμός έτσι όπως τον «κλείνουμε», ώστε θέλω να μου πείτε πώς μπορεί αυτή η Πολιτεία να παράξει για κάποια συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων; Με ποιο ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ μπορεί αύριο η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ να παράξει κακό σε μια ομάδα ανθρώπων; Δεν μπορεί βάσει του ΑΞΙΑΚΟΥ! Άρα, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΚΟ!

ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Είναι ή τώρα ή ποτέ. Μέσα στους επόμενους μήνες και χρόνια θα καθοριστεί αν η ανθρωπότητα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και να βάλει φρένο στην καταστροφή της χώρας  και να επέλθει δικαιοσύνη για όλο τον κόσμο.

Η δημοκρατία είναι στο DNA σου Έλληνα γι’ αυτό η φωνή σου μετράει. Θέλουμε να μας βοηθήσεις να θέσουμε μαζί τις προτεραιότητες του Έθνους μας ώστε να φέρουμε πραγματική αλλαγή για τα ζητήματα που μας αφορούν περισσότερο.

Η ανηθικότητα της κυβέρνησης έχει φτάσει στην αποκορύφωση, καθώς νύχτα ψηφίστηκε στην  Βουλή ο πτωχευτικός κώδικας.

Πρόκειται για έναν νόμο, σύμφωνα με τον οποίο καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Βέβαια πρεπει να τονίσουμε, ότι τον δρόμο για την υλοποίηση του νόμου, άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τώρα σε προεκλογική περίοδο θυμήθηκε να ρίξει ευθύνες στην Ν.Δ χωρίς όμως να πει ποιός ξεκίνησε αυτό το αντισυνταγματικό μέτρο.

Σε δήλωση του ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτακης είπε ότι μπορεί να χάνει το σπίτι του ο οφειλέτης, αλλά απεγκλωβίζεται, μιας και το χρέος δεν θα περάσει στην επόμενη γενιά!
Φυσικά ο Πρωθυπουργός ξέχασε να πει για να funds,που αγοράζουν κόκκινα δάνεια στο ⅙ της αρχικής τους τιμής (Υπόθεση Πάτση)
Ξέχασε να πει  πόσες χιλιάδες σπίτια είναι έτοιμα να βγουν σε πλειστηριασμο, αδιαφορώντας για το που θα καταλήξουν οι οικογένειες αυτές.
Άραγε όταν οι βουλευτές ψήφιζαν αυτόν τον νόμο, αναρωτήθηκαν ότι μπορεί να συμβεί και στους ίδιους;

Γιατί κανένας συνταγματολόγος και δικαστής δεν βγήκε να πει ότι αυτός ο νόμος είναι απάνθρωπος και σημαίνει τον αφανισμό του Έλληνα πολίτη;

Γιατί κανένας σε παγκόσμιο επίπεδο,δεν κατήγγειλε τον νόμο αυτόν ως επικίνδυνο για την βιωσιμότητα του ανθρώπου; 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ 


ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.                 

Η ένωση των Ελλήνων μετά από πολλά χρόνια είναι γεγονός


Η  Συνέλευση  των Ελλήνων ξεκίνησε



Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ