ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Αν όλοι είχαμε όνειρα βασισμένα στις αξίες και τις αρχές !!!

 


Αν όλοι είχαμε όνειρα βασισμένα στις  αξίες και τις αρχές θα παλεύαμε για αυτά θα ενεργοποιούσαμε εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που κρύβει τη δύναμη να αλλάξει το μικρόκοσμό του, που μπορεί να κινητοποιήσει και τους γύρω μας να ονειρευτούν και εκείνοι και να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο. Μόνο το θωρακισμένο  άτομο με τις ηθικές αξίες της ζωής και τις κοινωνικές αρχές θα προσπαθήσει για το καλύτερο,  το δικό του και των γύρω του. 

Σήμερα σε όλο τον πλανήτη δεν υπάρχει άνθρωπος νομοθέτης που να νομοθετεί νόμους για την διαχείριση του Δικαίου .Οι νόμοι είναι αποστατικοί κατά της φυσιολογίας των ανθρώπων δυναστεύοντας έτσι τους ανθρώπους και το περιβάλλον τους  και τους αιχμαλωτίζουν στα δίχτυα της λήθης και της κατάπτωσης.

Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κατανοήσουν , να μάθουν και να αποκτήσουν πλήρη  γνώση του Ελλάνιου Αξιακού συστήματος των 33 πρωτοκόλλων(12 Αξιών - 18 αρχών συν 2 νόμων) προκειμένου να γίνουν πολίτες που θα δημιουργούν με δίκαιο στις Πολιτείες τους ,να νομοθετούν τους νόμους τους για την δικαιότερη ζωή τους και να εξασφαλίζεται η ανέλιξή τους μέσα στην κοινωνία και Πολιτεία τους. 

Ο πραγματικός πολίτης είναι και οπλίτης που θα προστατεύει όλα τα κληρονομικά και πνευματικά δίκαια και δικαιώματα του γένους του. Άρα οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να γίνουν νομοθέτες και να νομοθετούν πάντα με γνώμονα το Αξιακό Πλαίσιο και την φυσιολογία του ανθρώπου.

Μέσα από τους νόμους της φυσιολογίας του ανθρώπου γεννάτε το δίκαιο δομήται και συστήνεται η Ελλήνων Πολιτεία.Η πραγματική Πολιτεία των Πολιτών με ένα Αξιακό πλαίσιο της πραγματικής Δημοκρατίας.

Για κάποιον λόγο όλοι μιλούν για Αρχές και Αξίες της Δημοκρατίας, αλλά δεν τις ορίζει κανένας.

Άλλωστε, όσο κι αν έψαξα, δεν είναι κανένα κόμμα και κανένα δόγμα να ορίζει τις Αξίες του και σε ποιο Αξιακό Σύστημα κινείται! Δεν ξέρω αν είναι στοχευμένο το ότι δεν έχουν οριστεί, αλλά ήρθε η ώρα, εμείς να ορίσουμε τις δικές μας ΑΞΙΕΣ κι ας κάνουν κι αυτοί το ίδιο! Ας ορίσουν για ποιες Αρχές Δημοκρατίας μιλάνε και για ποιες Αξίες Δημοκρατίας; Τα δόγματα κι όλες οι ομαδοποιήσεις ανθρώπων και ιδεολογιών, ας μας πουν λοιπόν για ποιες Αξίες μιλάνε!

Φαίνεται ότι τα κόμματα και τα δόγματα δεν ορίζουν τις Αξίες, γιατί αν τις ορίσουν, θα πρέπει να μπουν σε ένα Αξιακό Σύστημα που τα ίδια δεν βρίσκονται μέσα.


                    https://www.aitherikigrafi.gr/politeiakoi-nomoi



ΚΑΡΑΒΕΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν/ΛΑΡΙΣΑΣ
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ