ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Translate

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Έχουμε μπλε κόκκινους και πράσινους κλέφτες

 

Το να αλλάζεις χρώμα όνομα και ταμπέλα σαν κλέφτης δεν αλλάζεις το αποτέλεσμα. Το έγκλημα παραμένει στον στόχο και το σκοπό π.χ ΚΙΝΑΛ ..

Έχουμε μπλε κόκκινους και πράσινους κλέφτες με το κάλυμμα της δημοκρατίας και της  ψευδοϊδεολογίας. Έρχονται ως σωτήρες να μας σώσουν ενώ οι ίδιοι χρωστάνε 300 - 500 εκατομμύρια ο καθένας ..

Το δικό σου δημόσιο χρήμα Έλληνα και Ελληνίδα το οποίο  σπαταλάνε απερίσκεπτα και είναι αυτοί που σε φέρανε σε αυτήν την άθλια κατάσταση

Από το 1832 μέχρι και σήμερα παραμένει η κομματοκρατία. Από τότε μέχρι σήμερα τα κόμματα είναι υπεύθυνα για τα δεινά του Ελληνικού Έθνους επειδή διαίρεσαν, κομμάτιασαν και διέλυσαν την κοινωνία μας.

Είναι υπεύθυνα γιατί όχι μόνο δεν έκαναν ποτέ το καθήκον τους αλλά  γιατί αυτά δημιουργούν την διαπλοκή, το πελατειακό κράτος , την διαφθορά, την ανομία και την κατάρρευση των Εθιμικών Αξιών .

Πόσο ακόμα θα τους ανεχτείς ;;;;;

Μόνο με συνέλευση Ελλήνων μπορεί να ανατραπή αυτό..

Χωρίς κόμμα δόγμα και χρώμα .

Άλλωστε μόνο αυτά μας χωρίζουν.

'ΟΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ  ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αν όλοι είχαμε όνειρα βασισμένα στις  αξίες και τις αρχές θα παλεύαμε για αυτά θα ενεργοποιούσαμε εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που κρύβει τη δύναμη να αλλάξει το μικρόκοσμό του, που μπορεί να κινητοποιήσει και τους γύρω μας να ονειρευτούν και εκείνοι και να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο. Μόνο το θωρακισμένο  άτομο με τις ηθικές αξίες της ζωής και τις κοινωνικές αρχές θα προσπαθήσει για το καλύτερο,  το δικό του και των γύρω του. 



ΚΑΡΑΒΕΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν/ΛΑΡΙΣΑΣ
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ